Bathmate Hydromax 7

Productnr.: HM-30

€ 114,99
incl. btw
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

Bathmate Hydromax 7

Hydromax genereert 35% meer zuigkracht dan de Bathmate Hydro dankzij het unieke, nieuw ontworpen Bellows Pump systeem, en zorgt voor betere resultaten.


Het Bellows systeem bevat nu een zacht afsluitende, volledig ondersteunende comfortring om je minder druk en meer comfort rond de basis van de penis en de testikels te geven. Als een toegevoegde bonus, is het ook afneembaar voor eenvoudige reiniging.


Een nieuwe Swivel Bellows functie maakt 360 ​​graden positieve rotatie mogelijk plus een optie voor verandering van de hellingshoek voor optimale efficiëntie bij gebruik in bad of onder de douche.


Een nieuw Super Flow Latch Valve systeem maakt het mogelijk met één hand te vullen in de douche, waardoor het gebruik en het positioneren van de hydropomp veel eenvoudiger is.


Een nieuwe metrische schaal geeft je een betere visuele weergave, plus texturing boven- en onderaan op de vacuümbuis voor een betere grip en controle.Jouw garantie voor kwaliteit:

- Hydromax wordt geproduceerd in Bathmates' eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk en alle onderdelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en gevormd volgens exacte specificaties en verdraagzaamheden. Hydromax pompen en onderdelen daarvan ondergaan strenge testen in Bathmates' eigen testlaboratorium en worden routinematig getest tot 100.000 cycli gebruik, wat overeenkomt met 3 jaar bij normaal gebruik.

- Hydromax en de nieuwe design kenmerken worden beschermd door wereldwijde patenten, ontwerpregistraties en handelsmerken.


Hydromax is echt het ultieme hydropomp systeem!


PRODUCT SPECIFICATIES

Materiaal: TPE, Polycarbonaat

Gewicht: 437 gram

Waterproof: Ja

CE-keurmerk: Ja

Kleur: Transparant, Rood, Blauw

Man/Vrouw/Unisex: Voor Hem

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Stimulatiedoel: Penis

Minimale diameter: 5.00 cm

Lengte: 29.00 cm

Verpakking: Retailverpakking (Karton)