BLOWCAST - Blowbot Automatische Masturbator

Productnr.: BLOW001

€ 144,95
incl. btw
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

BLOWCAST - Blowbot Automatische Masturbator

Maak kennis met BLOWCAST; ontworpen met innovatie en passie en bedoelt om jouw fantasieën tot leven te laten komen! De Blowbot biedt een unieke ervaring dankzij heerlijke vibraties en een strook- en verwarmingsfunctie. Met de krachtige motor en zachte genopte sleeve ontdek je sensaties als nooit tevoren.

Het ergonomische ontwerp is gemaakt om comfortabel in jouw hand te passen, waardoor je moeiteloos kunt genieten terwijl de masturbator zijn werk doet. Kies uit maar liefst 10 vibratiestanden en 10 strookstanden welke je eenvoudig kunt bedienen terwijl hij in gebruik is. Met de verwarmingsfunctie warmt de sleeve op tot wel 45 graden voor een realistisch gevoel. Plaats je telefoon in de bijgeleverde en afneembare telefoonhouder, leun achterover en geniet van wat BLOWCAST te bieden heeft.

Het reinigen van de masturbator gaat zeer eenvoudig. Haal de sleeve uit de behuizing door de plastic deksel aan de voorzijde voorzichtig los te klikken en de oranje hendels omhoog te duwen. Spoel de sleeve goed door met lauwwarm water en een toycleaner en laat hem goed drogen alvorens je hem terugplaatst in de behuizing. Vouw de sleeve bij het reinigen niet binnenstebuiten. De Wingman PRO wordt geleverd met handleiding en USB-kabel.

Of je nu verlangt naar ultra zachte strelingen of intense pulsaties, BLOWCAST biedt een ervaring op maat. Er is een BLOWCAST voor elke stemming en elk moment. Ontdek het zelf!


PRODUCT SPECIFICATIES

Materiaal: ABS, Siliconen, TPE

Gewicht: 1643 gram

Vibratiesterkte: Variërende trillingen

Bediening: Pushbutton

Vibratietype: Variabele vibratiestanden

Batterijduur: 120 min

Aantal Standen: 20

Kleur: Zwart

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Geschikt glijmiddel: Waterbasis

Stimulatiedoel: Penis

Gebruikersniveau: Beginner

Stimulatie Type: Vibratie, Stoten/Pulseren

Breedte: 23.50 cm

Hoogte: 11.00 cm

Invoerdiepte: 14.00 cm

Lengte: 23.50 cm

Werkt op: Oplaadkabel usb

Geluidsniveau: Normaal

Oplaadtijd: 120 min

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 28x30x14 cm