Eureka! Menstruatie Cup - Maat S

€ 22,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

Eureka! Menstruatie Cup - Maat S

Ontdek de Eureka! Cup - jouw ideale menstruatiecup voor maximaal comfort en gemoedsrust.

De Eureka! Cup is jouw betrouwbare metgezel tijdens je menstruatie, ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. De menstruatiecup van Sensual Intim is niet alleen herbruikbaar, maar ook duurzaam genoeg om tot wel 10 jaar mee te gaan, wat gelijkstaat aan het gebruik van ongeveert 1.800 tampons! Dit betekent minder afval en een positieve impact op het milieu (en je portemonnee).

Een van de meest opvallende kenmerken van de Eureka! Cup is de mogelijkheid om geleegd te worden zonder deze te hoeven verwijderen. Dit maakt hem perfect voor drukke dagen, onderweg en/of openbare toiletten. Geen gedoe meer met het zoeken naar een geschikte plek om je menstruatiecup te legen.

De menstruatiecup van Sensual Intim is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gezonder en veiliger dan tampons. Gemaakt van medische siliconen, bevat de Eureka! Cup geen schadelijke chemicaliën of vezels die irritatie kunnen veroorzaken. Dit zorgt voor een zorgeloze menstruatieperiode zonder compromissen op het gebied van gezondheid.

Met de Eureka! Cup geniet je van maximaal comfort, de hele dag door. De flexibele vorm past zich aan jouw lichaam aan en biedt een lekvrije bescherming. Zeg vaarwel tegen ongemak en gedoe tijdens je menstruatie.

Kies voor de Eureka! Cup en ervaar de vrijheid, het gemak en de gemoedsrust die het met zich meebrengt. Een menstruatiecup die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Eureka! Cup en maak jouw menstruatieperiode een stuk eenvoudiger en milieubewuster.


PRODUCT SPECIFICATIES

Materiaal: 100% Siliconen

Gewicht: 95 gram

Waterproof: Ja

Kleur: Roze

Man/Vrouw/Unisex: Voor Haar

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Breedte: 3.80 cm

Invoerdiepte: 3.30 cm

Lengte: 8.90 cm

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 15x10x10 cm