Geribbelde Opblaasbare Anaalplug - Zwart

€ 49,99
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

Geribbelde Opblaasbare Anaalplug - Zwart

Deze opblaasbare anaalplug is ontworpen voor een verhoogd gevoel van sensatie. Langs de schacht van geleidelijk aflopende bollen bevinden zich kleine, puntige noppen die textuur toevoegen aan je lichaam tijdens het inbrengen en terwijl ze in je zitten. De zachte, ronde koppen zijn perfect veilig om van te genieten, maar zien er ondeugend uit. De plug heeft een stevige innerlijke kern die het inbrengen gemakkelijker maakt. Met behulp van glijmiddel kun je de plug inbrengen en genieten van het gevoel.

Eenmaal binnen kun je de rekbare bol rond de kern van de plug met behulp van de pomp opblazen tot je eigen voorkeur. Je voelt de druk toenemen wat de opwinding verhoogt. De pomp heeft een ingebouwd snelontluchtingsventiel waarmee je de druk snel of langzaam kunt verminderen afhankelijk van je eigen voorkeur en comfort.

De siliconen plug is ftalaatvrij, lichaamsveilig en het beste te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis. Was hem na gebruik met lauwwarm water en een toycleaner en laat hem rustig drogen. Bewaar hem op een donkere plek.


PRODUCT SPECIFICATIES

Materiaal: Siliconen

Gewicht: 200 gram

Kleur: Zwart

Man/Vrouw/Unisex: Unisex

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Geschikt glijmiddel: Waterbasis

Anale penetratie mogelijk: Ja

Stimulatiedoel: Anus, Prostaat

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Hol: Ja

Afmeting verpakking: 15x10x10 cm