INTT - Deep Throat Spray - Munt

€ 13,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

INTT - Deep Throat Spray - Munt

Ontdek de sensuele mogelijkheden met de INTT Deep Throat Spray. Deze spray is speciaal ontwikkeld om het plezier van orale bevrediging bij de mannelijke partner te vergroten. Met slechts 1 of 2 sprays van de vloeistof achter in de mond, ontspannen de keelspieren zich, waardoor beide partners optimaal kunnen genieten van orale stimulatie.


De INTT Deep Throat Spray heeft een aangename frisse mintgeur en smaak, die een extra dimensie toevoegen aan het voorspel. Het mooie flesje is voorzien van een handig spraysysteem, waardoor de spray eenvoudig gedoseerd kan worden. Met de INTT Deep Throat Spray wordt orale bevrediging nog intenser en opwindender.


Gun jezelf en je partner de ultieme sensatie met de Deep Throat Spray van INTT. Verleg grenzen en ontdek nieuwe hoogtepunten. Bestel vandaag nog jouw eigen INTT Deep Throat Spray en maak van orale stimulatie een onvergetelijke ervaring.


Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Peg-40 Hidrogenated Castor Oil, Menthol Natural Crystals, Mentone, Phenoxyethanol, d-Limonene, Menthyl Acetate, Aplha Pinene, Destro Carvone


PRODUCT SPECIFICATIES

Gewicht: 30 gram

Inhoud: 12 ml

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 15.00x5.00x5.00 cm