Lover's Deur Schommel - Zwart

€ 84,99
incl. btw
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

Lover's Deur Schommel - Zwart

Dit innovatieve schommelsysteem is vervaardigd van sterk en duurzaam nylon, waardoor het een veilige en betrouwbare ondersteuning biedt. De zachte kussens ondersteunen comfortabel de dijen en billen van je partner, en het schommelsysteem heeft een indrukwekkend draaggewicht tot 135 kg, wat zorgt voor een onbezorgde en sensuele ervaring.

Alle zitkussens, beenkussens en hendels zijn volledig verstelbaar, waardoor je de perfecte positie kunt vinden voor jullie plezier. Het installeren is een fluitje van een cent - gooi eenvoudigweg de plastic cylinders over de deur en sluit deze stevig. Het systeem is ook machine-wasbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt reinigen en fris kunt houden.

Dit schommelsysteem is vrij van ftalaten en nikkelvrij, waardoor het veilig is voor de gevoelige huid. Hij is geschikt voor de meeste deuren, maar er wordt wel aangeraden om de deur en het frame te testen voordat je het gebruikt om ervoor te zorgen dat het veilig is. Met deze schommel voeg je een nieuwe dimensie van passie en plezier toe aan jullie intieme momenten, en is hij gemakkelijk te installeren je er klaar voor bent.

Deurbanden: 330 mm lengte
Beenkussens: 76 mm x 445 mm
Zitkussen: 127 mm x 673 mm


PRODUCT SPECIFICATIES

Gewicht: 1500 gram

Kleur: Zwart

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 15x15x5 cm