Perifit Care Bekkenbodem Trainer App Controlled - Roze

Adviesprijs€ 139,95
-7%
€ 129,95
incl. btw
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Perifit Care Bekkenbodem Trainer App Control - Roze

Perifit is een nieuw revolutionair systeem om de bekkenbodemspieren te trainen. Nu kun je op een leuke en innovatieve manier kegel oefeningen doen met behulp van de gratis te downloaden PeriFit App (Engelstalig). De oefeningen zijn voor iedereen geschikt en er zijn 6 training programma's beschikbaar. Zo kun je op jouw eigen tempo en niveau werken aan sterkere bekkenbodemspieren. Ongemakken zoals ongewenst urineverlies, een verzakte baarmoedermond of een slappe vaginawand kunnen op deze manier met behulp van regelmatig trainen, worden opgelost.


De Perifit Kegel Excerciser is een vrouwvriendelijk hulpmiddel en heeft een ergonomische vormgeving zodat het inbrengen comfortabel verloopt. Het materiaal is zacht lichaamsveilige siliconen. Aan de bovenkant en in het midden van de kegel zit een sensor die precies aanvoelt hoe de oefeningen worden uitgevoerd. Aan het uiteinde zit een Blue Tooth Low Energy verbinding die de benodigde informatie overbrengt naar de App. Een normaal wifi-signaal of GSM netwerk is 100x sterker dan een Perifit signaal. Perifit is dus veilig.


In de App kun je makkelijk al jouw persoonlijke resultaten en vorderingen bijhouden. Dit werkt motiverend en op deze manier komt jouw doel nog eerder binnen handbereik. De Perifit Kegel Excerciser wordt in een mooie verpakking samen met een uitgebreide Engelstalige gebruiksaanwijzing geleverd. De kegel heeft een handig trekkoordje en is waterproof. Je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen of zoekgeraakte oplaadkabels: de Perifit heeft namelijk een minuscuul ingebouwd batterijtje dat tot wel 10 jaar mee gaat.


product specificaties

Materiaal: Siliconen, ABS

Gewicht: 140 gram

Bediening: Smartphone App

Waterproof: Ja

CE-keurmerk: Ja

Kleur:Roze

Man/Vrouw/Unisex: Voor Haar

Garantie: Ja

Therapeutisch gebruik: Ja

Eindoordeel5

Geschikt glijmidde: lWaterbasis

Buitendiameter: 4.30 cm

Minimale diameter: 2.60 cm

Lengte: 11.50 cm

Maximale diameter: 3.20 cm

Werkt op: Batterijen