RIMBA - LUXE STRAP-ON HARNASS (ZONDER DILDO)

€ 41,45
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

Luxe harnas voor een strap-on. One size fits all!

Deze zachte riem is gevoerd met een zachte schuim binnenkant, heeft een rode kleur die is afgezet met zwart kant aan de buitenkant en het is volledig zwart aan de binnenkant.
Deze riem is zeer comfortabel om te dragen en is eenvoudig verstelbaar door middel van kunststof bandjes met gespen.

De achterkant bestaat uit twee delen die door middel van een vetersluiting aan elkaar zijn bevestigd. Door deze veter of strakker te strikken, kun je de lengte van dit achterste deel aanpassen aan je persoonlijke maat.
Aan de voorkant draag je een driehoekig deel van hetzelfde materiaal. Op dit deel vind je 4 bandjes die door middel van drukknopen een rubberen ring vasthouden. Door de drukknopen te openen kun je deze ring eenvoudig vervangen door een andere maat of materiaal. Bij dit artikel worden standaard 5 ringen in verschillende maten geleverd. De ring heeft als doel om een dildo stevig vast te houden. Als je een dikkere dildo wilt gebruiken, heb je een grotere ring nodig. Neem een ring die de schacht van de dildo goed omsluit.

U moet de riemen bevestigen aan de gespen die aan de achterkant zijn bevestigd. De bandjes aan de bovenkant gaan horizontaal naar achteren en de bandjes aan de onderkant gaan terug tussen de benen en worden onder de billen gedragen.
Je steekt de riem van onderen in het tweede gat in de gesp, je slaat hem terug en steekt hem van boven in het voorste gat. Op deze manier kun je het harnas continu op maat aanpassen en stevig om je lichaam vastmaken.

De getoonde dildo is NIET inbegrepen. Vind een dildo in ons assortiment in de maat en kleur die jij wilt. De dildo moet een rand hebben die groter is dan de grootte van de ring, zodat deze er niet uit valt. Vaak hebben deze Dildo's een zuignap.


PRODUCTSPECIFICATIES


Kleur: Zwart, Rood

Materiaal: Polyester


Strap-on dildos's