S1 - Revival Hot Stone Spa Collectie

€ 289,95
incl. btw
Niet op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

S1 - Revival Hot Stone Spa Collectie

Stel je voor: een rustige avond thuis in je eigen persoonlijke spa. De geur van aromatherapie vult de lucht, en je voelt de spanning in je lichaam langzaam wegsmelten. Dit alles dankzij de magie van deze collectie en een massage van je partner.

Deze collectie van acht hete stenen is jouw ticket naar een diepe ontspanning van zowel lichaam als geest. Met hun natuurlijke basaltsteen, bekend om zijn gladheid en het vermogen om warmte lang vast te houden, brengt de combinatie met de massage een endorfine boost die je stresslevels verlaagt en je spieren ontspant aan het eind van een lange dag.

De stenen zijn met de hand gepolijst en komen in drie verschillende groottes, perfect voor elke deel van je lichaam dat wat liefdevolle zorg nodig heeft. Leg ze op de juiste plekken en laat de kalmerende hitte zijn werk doen. Het resultaat? Totale ontspanning en een verbeterde nachtrust.

Dus waarom nog een fortuin uitgeven aan een spa-uitje als je de spa naar je eigen huis kunt brengen? Met deze collectie van acht hete stenen, ben je klaar voor een luxueuze thuis spa-ervaring die al je stress en spanning wegneemt. Geef jezelf het cadeau van ontspanning en geniet van de voordelen voor lichaam en geest.


PRODUCT SPECIFICATIES