SATISFYER - LUXURY HAUTE COUTURE

Adviesprijs€ 129,95
-35%
€ 85,00
incl. btw
Voorraad laag
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

Clitorisstimulator Satisfyer Luxury Haute Couture

De "Luxury"lijn van Satisfyer kenmerkt zich door een nieuw, chic en elegant ontwerp met gegarandeerde clitorale orgasmes.

Satisfyer biedt deze luxe serie clitorisstimulatoren aan in een ergonomisch design met een echt topklasse afwerking waarin o.a. goud, rosé goud, metaal en leer voor het mooiste effect zorgen. De afwerking van deze toys is werkelijk unieke en super-de-luxe uitstraling. Dit juweeltje is eenvoudig te bieden en te gebruiken. Je zult geen tijd hoeven te verspillen aan het leren of bestuderen hoe dit artikel functioneert. Je hoeft niet lang te wachten op je hoogtepunt. Zorg dat het speeltje voordat je hem gaat gebruiken volledig opgeladen is, schakel hem aan en plaats het mondje over jouw gevoeligste plekje. Je zult versteld staan van de intense en krachtige orgasmes die je zult beleven. De siliconen in deze stimulator zijn veilig en zacht. Elk contact met je huid voelt prettig aan.


Materiaal en onderhoud

De siliconen tip is uitwisselbaar. Hij is zacht en elastisch en past zich makkelijk aan uw anatomische vorm aan. De huidvriendelijke siliconen is onderhoudsvriendelijk. Onder warm water kan jouw speelgoed gemakkelijk worden gereinigd, Gebruik eventueel een toycleaner of met een beetje zacht zeep. Met een paar sprays van een toycleaner-desinfectiemiddel, kunt u vervolgens veilig uw speeltje opnieuw gaan gebruiken.