SATISFYER - PRO 2 GENERATION 2 - AIR PULSE VIBRATOR - BLAUW

Adviesprijs€ 59,99
-42%
€ 34,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

Satisfyer - Pro 2 Generation 2 - Air Pulse Vibrator - Blauw


Het populairste seksspeeltje dat sinds een paar jaar op de markt is, is uitgebreid naar twee nieuwe kleuren: blauw en paars! De Satisfyer Pro 2 vermaakt je met intensieve drukgolven en tintelende pulsaties, met een aanrakingsvrije stimulatie. Door middel van de Air Pulse Technology prikkelen zachte of intense golven van genot de clitoris. De 11 luchtpulsmodi variëren van zachte, zachte golven tot intense golven. Met het geoptimaliseerde knopontwerp kunt u door 11 spannende niveaus van drukgolven klikken. De zachte punt, gemaakt van hygiënische siliconen, is groter en breder, zodat het de clitoris nog beter omhult terwijl het zachtjes naar binnen zuigt.


In tegenstelling tot vergelijkbare producten overtuigt de Satisfyer Pro 2 Generation 2 niet alleen door zijn waterdichte ontwerp, maar ook door zijn stilte. Er kan geen water, glijmiddel of andere vloeistoffen in de binnenkant van het product komen, waardoor het 100 procent hygiënisch en veilig in gebruik is. De siliconen kop kan op elk moment eenvoudig worden verwijderd, gereinigd en vervangen.


  • Air Pulse-technologie
  • 11 luchtpulsmodi
  • Eenvoudig te gebruiken dankzij het ontwerp met één knop


Aanwijzingen
Druk op de aan/uit-knop onderaan om de laagste instelling te activeren. De ovale kop wordt op de clitoris geplaatst. Zodra de ideale positie is gevonden, heeft de vibrator geen verdere beweging nodig. De intensiteit van de luchtpulsinstellingen kan worden verhoogd door op de grotere, ovale knop te drukken. Schakel tussen de 11 programma's door middel van de ovale knop. Door op de aan/uit knop te drukken wordt de vibrator uitgeschakeld.


Oplaadtijd: 90 minuten Gebruikerstijd: 90 minuten


PRODUCTSPECIFICATIES

Grootte: 16,5 x 4,6 x 6,5 cm

Gewicht: 0.1747

Macht: USB oplaadbaar

Waterdicht: Waterbestendig

Kleur: Blauw

Materiaal: ABS, Siliconen