SATISFYER - ULTRA POWER BULLET 8 - BULLET VIBRATOR - PAARS

€ 44,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 tot 5 dag(en)

Beschrijving

Satisfyer - Ultra Power Bullet 8 - Bullet Vibrator - Paars


De Ultra Power Bullets zijn kleine bullet vibrators met zeer krachtige motoren. De vibrator zorgt voor gerichte stimulatie en kan dienen als intieme stimulator van erogene zones of als een normale vibrator. Daarnaast is de Ultra Power Bullet eenvoudig te bedienen door middel van één knop op de vibrator. Door deze knop lang in te drukken kan de gebruiker de vibratie in- of uitschakelen. Door kort te drukken kan de gebruiker kiezen tussen 5 snelheden en 7 vibratiepatronen.


  • Magnetische oplaadaansluiting
  • Taps toelopende tip voor brede stimulatie
  • Krachtmotor met intense trillingen
  • Glad oppervlak van lichaamsvriendelijke siliconen
  • Satisfyer Connect om een oneindig aantal programma's mogelijk te maken


Ultra Power Bullet 8 heeft een spitse punt, perfect voor gerichte stimulatie. Deze bullet vibrator is te koppelen aan de Satisfyer Connect App.


Satisfyer Connect app
Dankzij de Satisfyer Connect app is het mogelijk om volledig nieuwe passionele avonturen te beleven. Download de app voor iOS en Android gratis op je telefoon, tablet of Apple Watch. Daarna kun je de Satisfyer eenvoudig via Bluetooth of internet verbinden. Stuur omgevingsgeluiden als trillingen door, laat je Satisfyer besturen door iemand anders of maak zelf een spannend ritme of tover je favoriete Spotify afspeellijst om in sensuele trillingen: je creativiteit kent geen grenzen!


PRODUCT SPECIFICATIES

Maat: min. Ø 1.3 / max. 2.6 cm x 13.8 cm

Gewicht: 0.045

Power: USB - Rechargeable

Waterproof: Waterbestendig

Kleur: Blauw

Materiaal: ABS, Siliconen