Siliconen Dilator Set - Small

Productnr.: SIN090

€ 14,99
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1/2 dag(en)

Beschrijving

Ontdek de diepste, meest gevoelige plekjes met deze siliconen dilator set. De complete set is perfect voor mannen die hun grenzen willen verleggen. Begin klein en bouw langzaam op naar de grootste dilator. De dilators zijn volledig gemaakt van zacht, glad siliconen waardoor ze fijn aanvoelen en zeer flexibel zijn. Breng een glijmiddel op waterbasis aan en laat de dilator naar binnen glijden. Voel hoe de toy steeds dieper de penis in glijdt, en golf voor golf zorgt voor een intense stimulatie.


Afmetingen dilators: totale lengte 30 cm, invoerdiepte 29.5 cm. De 4 dilators hebben respectievelijk een diameter van 2, 3, 4 en 5 mm.Waarschuwing!

Dit product is niet geschikt of bedoeld voor medische doeleinden. Om letsel of verergering van reeds bestaande aandoeningen te voorkomen, mag dit product niet worden gebruikt op gekneusde, gezwollen of ontstoken gebieden. Gebruik het product alleen zoals bedoeld / geïnstrueerd. Bij gebruik anders dan bedoeld of geïnstrueerd kan er mogelijk letsel ontstaan. Er worden dan ook geen medische claims gegarandeerd of geïmpliceerd door het gebruik van dit product, het gebruik ervan is op eigen risico.


PRODUCTSPECIFICATIES

Materiaal: Siliconen

Gewicht: 25 gram

Inhoud: 4 stuks

Waterproof: Ja

Flexibel: Ja

Rekbaar: Ja

Kleur: Zwart

Man/Vrouw/Unisex: Voor Hem

Penetratie mogelijk: Ja

Eindoordeel: 5

Geschikt glijmiddel: Waterbasis

Stimulatiedoel: Penis

Gebruikersniveau: Expert

Invoerdiepte: 29.50 cm

Lengte: 30.00 cm

Verpakking: Industrieverpakking (Plastic zak)

Afmeting verpakking: 20x15x1 cm