Vaginisme set van Calexotics

Adviesprijs€ 89,95
-22%
€ 69,95
incl. btw
Levertijd: 2 tot 3 dag(en)

Beschrijving

De populairste Vaginisme set van Calexotics

Deze 5-delige Inspire Silicone Dilator Kit is ontworpen met comfort in gedachten. De ergonomisch gevormde dilators zijn slim ontworpen om intieme ervaringen te verbeteren en seksuele gezondheid te bevorderen.

Eigenschappen van de Vaginisme set

Elk onderdeel is gemaakt van ftalaat vrije, zijdezachte, hoge kwaliteit siliconen in zacht roze en ze zijn in verschillen in formaten om geleidelijk te wennen aan een grotere maat.
Elke dilator heeft een zachte en slanke gebogen vorm, en een handige uitsparing voor je vingers om makkelijk te kunnen gebruiken.

Het gebruik van de dilators versterkt de vagina spieren en kan ingezet worden om vaginale spanningen aan te pakken. Voor comfortabel gebruik is een goed glijmiddel aanbevolen. Train je vagina spieren om zich te ontspannen en om gewend te raken aan penetratie.

De Inspire Silicone Dilator Kit kan gebruikt worden als een vagina trainer of voor het behandelen van vaginisme. Omdat je de set thuis kunt gebruiken kun je je vagina spieren ontspannen en voorbereiden op penetratie. De dilator is ook geschikt voor gebruik na een operatie.

Kenmerken

- Waterbestendig: je kunt deze prachtige trainers zelfs meenemen in bad
- Materiaal: siliconen
- Makkelijk te gebruiken, perfect voor beginners


Over het merk

CalExotics zet al meer dan tien jaar consequent 'fantasie om in realiteit'. Met een, ongeëvenaarde, aandacht voor detail heeft Susan Colvin, oprichter en eigenaar van CalExotics, het merk California Exotic Novelty synoniem gemaakt met kwaliteitsspeelgoed voor volwassenen. Het feit dat CalExotics een door vrouwen gerund bedrijf is, speelt geen kleine rol in hun snelle opkomst naar de top van de volwassen speelgoed- en nieuwigheidsindustrie.