Viballdo - Zwart

Productnr.: NDBV1BK1

€ 99,99
incl. btw
Levertijd: 1 tot 2 dag(en)

Beschrijving

Viballdo - Zwart

Na een succesvolle marktintroductie is het orginele Balldo ontwerp bijgewerkt en is de Viballdo™ gecreëerd!

Het oorspronkelijke ontwerp is verbeterd met verschillende nieuwe functies. De Viballdo™ is voorzien van een betere pasvorm, een zachtere top en een langere inbrengbare lengte waardoor hij ook een verbeterde pasvorm heeft voor vollere stellen.

Ontdek met Viballdo™ een geheel nieuwe manier van penetratie. Dankzij deze starter set is het mogelijk om je partner te penetreren met de balzak en een ''ballgasm'' te ervaren. De bedenker van dit merk, Jerry Davis, heeft lang onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden op dit gebied: immers, de balzak wordt eigenlijk door de meeste mensen niet gebruikt tijdens het penetreren en dat klinkt logisch. Maar stel, als dit nou wel mogelijk is en op een innovatieve manier? Zeg nou eens eerlijk: dat wil iedere man toch ervaren?

Viballdo™ heeft 10 vibratiestanden die door de punt van het speeltje langs de balzak stralen. De kortere siliconen kooi zal beter passen bij verschillende maten testikels en de penetratielengte is verlengt met een extra 20 mm. De Viballdo™ wordt geleverd met 2 zachte afstandshouder ringen voor een perfecte pasvorm.

Viballdo™ is een uitstekende toevoeging voor zowel solo- als koppelspel. Tijdens solospel kun je zachtjes de balzak masturberen waarbij de vibraties diep over de testikels kunnen worden overgebracht. Tijdens de seks wrijft de Viballdo™ tegen de clitoris of de basis van de ontvangende partners penis, waardoor beide kunnen genieten van de vibraties.

Laad de Viballdo™ eenvoudig weer op met de meegeleverde USB-kabel en reinig met lauwwarm water en een toycleaner.

Let op: ga je lichamelijke grenzen niet over. Draag de Viballdo™ niet te lang wanneer je pijn voelt, pijn is een waarschuwing van je lichaam. Wanneer de testikels een blauwe kleur krijgen of koud aanvoelen raden wij aan om de Viballdo™ direct af te doen.


PRODUCT SPECIFICATIES

Materiaal: Siliconen

Gewicht: 297 gram

Vibratiesterkte: Variërende trillingen

Bediening: Pushbutton

Vibratietype: Variabele vibratiestanden

Aantal Standen: 10

Flexibel: Ja

Kleur: Zwart

Man/Vrouw/Unisex: Voor Hem

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Geschikt glijmiddel: Waterbasis

Stimulatiedoel: Anus, Vagina, Scrotum

Gebruikersniveau: Gevorderd

Stimulatie Type: Vibratie

Breedte: 5.00 cm

Lengte: 12.50 cm

Werkt op: Oplaadkabel usb

Geluidsniveau: Normaal

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 28x14x6 cm