Yoni Ei - Maat M-Rozenkwarts

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Yoni Ei - Maat M-Rozenkwarts

Wat zijn Yoni-eieren?

Het woord Yoni is Sanskriet en beschrijft in bredere zin de vulva en vagina. Het Yoni-ei zelf is een edelsteen die in de vagina wordt ingebracht om de bekkenbodemspieren van de vrouw te versterken.Waarom de bekkenbodemspieren versterken?

Het Yoni-ei wordt vaginaal ingebracht en gedragen gedurende een bepaalde tijd. De vaginale en bekkenbodemspieren contracteren dan rond het ei, wat leidt tot afwisselende samentrekking en ontspanning van het spiergebied. Het is belangrijk om tijdens het dragen in beweging te blijven - je kunt het bijvoorbeeld gebruiken tijdens het douchen of opruimen. Beginners kunnen beginnen met 15 minuten per dag.Na enkele weken zul je al het effect van de training voelen. De versterkte spieren kun je nu beter onder controle houden. Tijdens seks zul je positieve effecten ervaren - waaronder meer gevoeligheid en een verhoogd vermogen tot orgasme. Je kunt de Yoni-eieren ook gebruiken voor herstel na de bevalling of ter voorkoming van incontinentie op latere leeftijd.Welke maat moet ik gebruiken?

Bij de Yoni-praktijk begin je eerst met het grootste Yoni-ei, omdat je bekkenbodemspieren nog niet sterk genoeg zijn om kleinere Yoni-eieren binnen te houden. Oefen dus eerst met het grote ei om je spieren eraan te laten wennen. Ervaren personen kunnen overstappen op een kleiner ei in maat M of S.Hoe wordt het Yoni-ei verwijderd?

Om het Yoni-ei na de training te verwijderen, ga je gewoon in de hurkzit en duw je het met spierkracht richting de vaginale opening, totdat je het met je vingers kunt bereiken en verwijderen.Let op: Aangezien het Yoni-ei een natuurproduct is dat individueel wordt vervaardigd, kunnen gewicht en grootte licht variëren.De 5 varianten in één oogopslag:

Yoni-eieren zijn niet alleen goed voor het lichaam vanwege de bekkenbodemtraining, maar aan elk materiaal worden ook bijzondere eigenschappen toegeschreven. Aan elke edelsteen wordt een specifiek effect op het lichaam toegeschreven. Hier lees je meer:


  • Rozenkwarts (roze): Onvoorwaardelijke liefde, vergeving, bevordert zelfliefde en gezonde relaties

  • Kwarts (wit): Balancerend, ontgiftend, analgetisch en stimulerend voor het immuunsysteem

  • Obsidiaan (zwart): Aardend, diep reinigend, ontgiftend en verlichtend voor de geest

  • Amethist (paars): Beschermend, reinigend en bevorderend voor spirituele groei

  • Jade (groen): Harmonie, welvaart, geluk, vastberadenheid en bescherming tijdens reizen


PRODUCT SPECIFICATIES

Gewicht: 125 gram

Kleur: Roze

Garantie: Ja

Soort garantie: Good Warranty Service

Gebruikersniveau: Beginner

Verpakking: Retailverpakking (Karton)

Afmeting verpakking: 10x10x10 cm